Ez hogyan jött ki az ELTE-ÁJK-n?
Felvettek, szóval nem a sértettség okán agyalok (azért nem bántam volna, ha az 500 pontom elég államira, nem mindegy félévenként az a 200e feletti összeg, és ugye itt esély nem lesz átkerülni, hiszen nem indul állami, ergo senki nem fog onnan kiesni, akinek a helyére kerülhetünk). Államin idén nem indul munkaügy, ktg-n 500 lett a ponthatár.
Megnéztem a statisztikát.
Tavaly államira volt 130 jelentkező, ebből 21 első helyen. Idén 115 jelentkezőből 46 első helyes. Egyszerűen érthetelen, miért nem indul el államin a szak, nyilván nem azért, mert annyira alacsony színvonalú volt a 46 jelentkező (eddig 10-12 emberrel beszéltem, aki jön, ugye mindenkinek megvan az 500 pontja, mindnek az állami volt első helyen).
Az 500 pont is meglepő, pláne, mert a többség azért nem most érettségizett, alig van emelt valakinek, és a közép ugye kevesebbet ér, mint eddig. A szakképesítésért és munkáért meg nem járt annyi plusz, hogy ennyire felnyomja...
Nincs jelentősége, de azért kattog az agyam, hátha valakinek van tippje :)
13# ott nappalin hirdették egyedül az államit.
Jogász levelezőn egyedül:
DE-ÁJK
KRE-ÁJK
ME-ÁJK
SZE-DFK van állami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!