Emelt fizika érettségi 0-ról?
Sziasztok!🤗 Nemrég érettségiztem le és kb fél éve kételkedem igazán a faktjaimban és a szakban amit választottam. Kitűnő lett az érettségim, töriből, angolból emelteztem és ELTE nemzetközi gazdálkodásra jelentkeztem angol nyelven. Már a faktok kiválasztásakor is érdekelt az építészmérnöki kar a BMN-n, de könnyen lebeszéltek róla, mondván, hogy úgysem menne a matek-fizika (akkor még magasról tojtam a dolgokra) és hát a tanárok sem voltak a legkedvesebbek, ezzel együtt én is lebeszéltem magam, hiszen én sem voltam biztos a döntésemben és a számomra könnyebbnek tűnő utat választottam. De most, hogy így túl vagyok ezen az egészen, kezdem ezt mind nagyon megbánni. Szinte biztos, hogy erre a szakra felvesznek és már nagyban tervezem a költözést is. Ha felvesznek természetesen elkezdeném az egyetemet, megnézem milyen, az is lehet, hogy tetszeni fog, de ellenkező esetben, ha biztosabbá válik a másik út, akkor mit gondoltok, mennyi idő lenne felkészülni emelt fizikára kb 70% körüli eredménnyel, konkrétan a 0-ról / nektek mennyi idő volt?
A rajzzal nem lenne gond, amióta az eszemet tudom szenvedélyem a rajz, festés, barkácsolás. Vizuális iskolába is jártam 4 évet.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat, és bocsi a sok rizsáért😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!