Építőmérnöki képzéshez nem kötelező az emelt matek vagy fizika?
Akkor ezek közül például egy gépészmérnökinél is lényegesen jobb a helyzet?
Az a baj,hogy egy info,villamosmérnökire meg biztos,hogy kell emelt matek vagy fizika,nehezebb is bekerülni szerintem.Olyan jó meg nem lett az érettségim még régen.
Ne menj oda, kb 20 éve a BME-n tanultam, aki még mérnökként dolgozik az ismerőseim közül a minimál és a béka se...e között keres és egybites melósokkal veszekszik a sárban. Kivéve akinek apu jó helyen volt.
Annyiban jó, hogy az egyetem neve jól néz ki az önéletrajzban, de akkor már hasznosabb szakot is választhatsz.
Végignéztem az új társasházunk építését, ne mondjam, mik folytak itt, örülök, hogy egyébként távolról elkerülöm az építkezéseket.
Persze, egyetem elején még a nagy tervek, hogy hídépítő meg magasépítő szakirány, persze, híd a komáké, magas meg kb. a MOL.
Aztán ha szerencséd van, tervezhetsz egyenkockaházakat, amiket végül fel se húznak, mert nincs pénz és melós. Vagy szarakodhatsz papírokkal, de akkor már mivel van diplomád, multi is felvesz akármit számolgatni kellemesebb pénzért.
Nézzetek utána, mit akartok tanulni, ne legyetek hülyék, mint én. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!