Most mit csináljak?
Sziasztok!
Nem sikerült idén bejutnom az orvosira, így jövőre újra próbálkozom. Érettségi után vagyok, és az év során szeretném intenzíven tanulni a biológiát és kémiát. Viszont szeretnék valamit csinálni mellette, hogy ne itthon tengessek, és a társadalombiztosításom is megmaradjon.
Mit javasolnátok, mit csináljak az év alatt, ami nem veszi el az időmet a tanulástól, de mégis hasznos és aktív tevékenység? Sok helyről hallottam már a tanfolyamok és a munkavállalás lehetőségéről is.
Van esetleg olyan munka, amit érettségivel, tapasztalat nélkül is végezhetnék, esetleg valami, ami egészségügyi területen van? Ha pedig tanfolyamot javasolnátok, milyen típusút, hogy ne vigye el az állami féléveim?
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
Szia!
Azért még ne temesd az orvosit!
Igaz, nem tudom össz.hány pontod lett, de sokak szerint idén nem a tavalyi ponthatárok a mérvadók, vidéken komolyabb pontzuhanás várható.
Drukkolok Neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!