Ha nem tudom teljesíteni a tárgyat átraknak önköltségesre?
Nem sikerült két tárgy mindkettő 3 kredites csak kétszer tudtam belőlük vizsgázni mert nem volt több vizsga alkalom.Kifizetem a kredit büntetés és annyi?
31 kreditet vettem fel ebben a félévben az elozoben pedig 24-et szóval azok megvannak és az átlagom is jó akkor is át tudnak rakni önköltségesre?
Annak az államilag támogatott/állami (rész)ösztöndíjas hallgatónak a hallgatói jogviszonyát a
rektor által átruházott jogkörében a dékán megszünteti, illetve a hallgató kérelmére tanulmányait
költségtérítéses/önköltséges képzésben folytathatja, aki egy tárgy kreditjét nem szerzi meg, vagy a
tantervben előírt követelményt nem teljesíti négy tárgyfelvétel után.
Így van megfogalmazva de most nekem ez úgy jönn le hogy ha nem sikerül egy tárgy átraknak.
"...aki egy tárgy kreditjét nem szerzi meg, vagy a
tantervben előírt követelményt nem teljesíti NÉGY TÁRGYFELVÉTEL UTÁN".
Ha négyszer veszed fel ugyanazt a tárgyat és negyedszer sem sikerül. Ha rögtön átraknának ha egy tárgy nem sikerül, akkor mindenki költségtérítéses lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!