Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gépészmérnök MSc Széchenyi...

Gépészmérnök MSc Széchenyi István Egyetemen (Győr)?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Jelentkeztem gépész- és mechatronikai mérnök MSc-re az SZE-re (Győr), azonban nem ezt tettem első helyre, hanem az előző egyetemet, ahol a BSc gépész diplomámat szereztem (Gödöllő SZIE, már MATE). Gondolkozom nagyon rajta, hogy inkább a győri egyetemet tegyem első helyre, de nem vagyok benne biztos. Esetleg egy átfogó értékelést, aki ott tanult tudna adni, hogy mire számítsak és hogyan döntsek?

Illetve láttam, hogy gépész Msc-n alkalmazott mechanika és anyag- és gyártástechnológia szakirányok vannak. Mindkettő érdekes, de BSc-n gyártástechnológiát választottam, most inkább az alkalmazott mechanika felé kacsintgatok. Esetleg ezekről a szakirányokról tudnátok írni véleményeket?

Köszönöm szépen mindenkinek előre is a válaszokat!

jún. 14. 19:22
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne kacsingass az alkalmazott mechanika felé. Biztos érdekesnek hangizk meg minden,de egyrészt dögunalmas az egész ( mátrixozás , LaPlace-Lagrange minden mennyiségben ) , de kereslet jelenleg nem nagyon van ezekre a dolgokra. Haverom ezen végzett Bme Msc-n,aztán nagy nehezen felvették valahová elég kaka fizuért VEM-ezni. A helyedben inkább mechatronika felé mennék el,de ami még jobb az az elektronika-programozás vonal. A gépészet lefelé menő ágban van, egyre kevesebb a munka,na meg a fizu is...
jún. 15. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!