Melyik egyetemen érdemes gépész mérnöknek tanulni? Többi lent
Figyelt kérdés
jövőre érettségizek és az érdekelne hogy hol érdemes tanulni. Olyan helyre szeretnék menni ahol nem csak a tan könyvi anyagot nyomatják bele az emberbe hanem a képzés gyakorlatias. Én a Széchenyi és a Miskolci egyetem között vacillálok. Bár a Széchenyi közelebb lenne meg van ismerősöm is ott ő dicséri.Nektek mi a véleményetek erről a két helyről milyen ott a képzés ?2015. júl. 28. 10:22
2/18 anonim válasza:
szia
ha van konkrét elképzelésed, hogy milyen szakirány érdekel téged akkor azt figyelembe véve válaszd
de ha neked az a fontosabb, hogy gépészmérnök legyél és még nem tudod, hogy milyen szakirányra is szeretnél menni, akkor válaszd inkább a Széchenyit.
3/18 A kérdező kommentje:
Kösz a választ tudom azt nem írtam ki de gépgyártástechnológia szakirányba szeretnék tanulni. Bár nekem is azt mondták hogy a Széchenyi az jobb mint a Miskolci jobb a légkőr normálisabbak a tanárok is
2015. júl. 28. 15:22
4/18 anonim válasza:
ja és még annyi, hogy akkor érdemes Miskolcra menni, ha olyan szakirány érdekel, ami csak ott van
5/18 A kérdező kommentje:
A Miskolci az nem jó hely szerinted ?
2015. júl. 28. 18:08
6/18 anonim válasza:
Én nem hallottam semmi rosszat Miskolcról, viszont ha nem vagy hagyományőrző, akkor elég sok szakestről és egyetemi eseményről lemaradsz.
7/18 A kérdező kommentje:
Ja oké köszi
2015. júl. 28. 20:34
8/18 anonim válasza:
Nincs jelentősége hova mész, szerintem válaszd a Széchenyit azért mert ahhoz közelebb laksz és gyakrabban haza tudsz látogatni / olcsóbban kijössz.
9/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ hát tényleg közelebb van meg van ott egy haverom is. Csak azért gondolkodok a Miskolcin mert mondták hogy ez a kettő körülbelül egy szinten van.
2015. júl. 30. 14:00
10/18 anonim válasza:
Közel egy szinten van, így nem érdemes elmenni az ország másik végére.:)
Ha majd állásinterjún leszel, nem sokat fog számítani, hogy hol tanultál. Anno én is két egyetem mögött vacilláltam és szerencsére hallgattam a többség szavára és nem a BME-re mentem tovább, hanem az egyik vidéki egyetemre....azóta már ugyanúgy sikerült egy pesti cégnél elhelyezkednem, szóval tényleg semmi jelentősége, hogy hol végzed, de azért ha lehet ne egy nevesincs főiskolán.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!