Milyen tanácsot adnátok?
Figyelt kérdés
Egyetemen vagyok FOSZ szakon. A mikroökonómia tárgyam volt az első félévben,viszont 3 vizsgaidőpont alkalmával sem sikerült a vizsga. A második félévben felvettem még egyszer, tehát összesen 4. szer vizsgáztam ugyanabból a tantárgyból, sajnos sikertelenül. Mivel FOSZ szak ezért nem épül rá másra, viszont ez nagyon elszomorít. Butának érzem magam. Valaki 0 tanulással átmegy, én meg volt, hogy órákat tanultam, de nem sikerült. És az a legboszantóbb az egészben, hogy nem sok pontokon múlott volna az, hogy átmenjek kettesel, de mindig valamilyen feladatot nem tudtam úgy megoldani vagy elszámolok valamit.
Volt már nálatok is ilyen?
Mit tanácsolnátok?
jún. 12. 22:59
1/3 anonim válasza:
Kicsit konkrétabban leírhatnád,mi volt a gond.
2/3 A kérdező kommentje:
Mikroökonómia számítás részével volt szerintem a gond. A solgozatokat megnéztem amit írtam és szerintem nagyrészt azon ment el.
jún. 12. 23:20
3/3 A kérdező kommentje:
×dolgozatokat
jún. 12. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!