Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemisták! Órarend ügyében...

Egyetemisták! Órarend ügyében adnátok nekem tanácsot?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy pénteki napon 11:45-kor van vége az utolsó előtti órámnak és a következő óra 16:00-kor kezdődik, tehát van egy több mint 4 órás hézagom. Az egyetemtől cirka 1,5 órára lakom, tehát hazamenni nem nagyon lenne értelme. Ez az utolsó óra szeminárium, kötelező bejárnom, viszont el tudom végezni bármikor máskor, nem épül rá semmi.

Én első éves vagyok, és nem nagyon tudom, melyik verzió a jobb. Minden pénteken tengni-lengni délután négy órán át, de legalább ezt a tárgyat is letudtam, vagy inkább leadni és szorítani, hogy következő félévben ne ekkora csúszással tudjam felvenni. Próbáltam átkerülni másik csoportba, de már sajnos nem volt rá kapacitás, a tárgyfelvétel pedig holnap délben lezárul.

Ti mit tennétek a helyemben?

2015. szept. 10. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Addig elmehetsz ebédelni ,beülhetsz vhova barátokkal,könyvtárba tanulni... ez vagy amit te is írtál köv.félév de én a helyedben hagynám és inkább túl lennék rajta :)
2015. szept. 10. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem hétfőn két órám van: egyik 8:00-tól 8:45-ig, a másik 16:00-tól 18:00-ig. Szerinted? :D Én ezen a héten haza utaztam (szintén 1,5 óra az út), majd vissza, három órácskát tudtam otthon tölteni, de egyszerűbb lesz, ha beülök a fővárosi könyvtárba, nagyon jó kis hely, tudsz tanulni, netezni, telefont tölteni :D Te is keress egy nyugodt helyet pihenni, mást nem nagyon tudsz.
2015. szept. 11. 19:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! Végül sikerült egy órával hamarabbi csoportba kerülnöm, így csak egy lyukas órám van, de találtam olyanokat akik szintén így jártak, úgyhogy lesz társaságom :D

Huh, utolsó, kitartás! Sok ismerősöm járt így sajnos :( Az egyetem szépségei :)

2015. szept. 11. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!