Elsőéves egyetemisták: megy veletek a kiskutyátok az új városba? Ad valaki tanácsot nekem? (bővebben) FONTOS!
Van egy yorkim, nagyon szeretem a kisördögöt. :D
Másik városba kell mennem egyetemre, 200 km-re itthonról. Csak pár ismerős lány van, akikkel lakhatnék, de a tulaj nem enged kutyát, macskát. :((
Úgy gondoltuk anyummal, hogy egy hónapot velük töltök kutyus nélkül (addig ő itthon marad édesanyával), ezalatt megismerem a várost, embereket, a tulajt még megpróbálom meggyőzni személyesen is, ha nem megy, keresek új lakást.
Szerintetek ez így jó??
Vagy mit csináljak???
A kutyusom nagyon szomorú lesz nélkülem? :(
Nekem is yorkim van, de én 2 napra sem szívesen hagyom otthon.
Nem akarom megnehezíteni a döntésed, de én biztosan olyan albérletet keresnék, ahová lehet kutyát is vinni.
Minket nem választhat el semmi:)
Igen, tudom... :((
De az nem jó megoldás, amit leírtam??
Keresnék egy hónap után új lakást vagy megpróbálnék a szívére hatni annak a tulajdonosnak...
Ma kell választ adnom a csajnak, hogy kell-e a szoba vagy sem...
Szerintem keress olyan albit, ahová enegednek kutyát. Nem csak az az egy albi van a világon.
De gondold meg azt is, hogy nem zavarná-e a leendő lakótársakat a kutya pl. ugatással vagy ilyesmi. Ha a válasz egyértelműen nem, akkor keress másik albérletet és ne félj ismeretlennel összeköltözni.
Köszönöm!
Jó, tudom, de még én sem laktam soha máshol, csak itthon, se bentlakás, se semmi és teljesen idegenekkel...hát nem szeretném...
Azért gondoltam arra az 1 hónap "próbaidőre", mert ha nem is sikerül meggyőzni a tulajt, legalább ennyi idő alatt fogok tudni tájékozódni a városban, lesznek már ismerős csoporttársak meg minden.
De most csak ezeket a lányokat ismerem, sajnos. :(
Értem én, de még nincs is másik lakás...
Sehol nem találtam eddig :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!