Sajnos az kezd lenni a gyanúm, hogy nem fognak fogorvosira Budapestre idén felvenni. Nagyon próbálkoztam, azonban ősszel nem tudtam tanulni ahogy kellett volna családi gondok miatt(nem kifogást keresek :-p)…
Nem lettek így sem rosszak az eredményeim, de nem gondolom hogy elegendőek.
Jövőre nagyon szeretném újrapróbálni.
A kérdésem: ha újra érettségizek mellette dolgozzak? Lenne időm vagy veszítenék a fókuszból?
sajnos vidéki vagyok és Pesten kéne dolgozzak ami 2-2 óra utazás naponta.
nyelvvizsgát már nem kell tegyek, van felső angol és közép német.
Ahogy te gondolod, ha tudsz mellette dolgozni dolgozz.
De én azt javaslom ne temesd előre az ügyet, a szóbelik még hátravannak, és a ponthatárok sem derültek ki. Majd akkor gondolkodj ezen, ha bekövetkezett, addig semmi értelme.
jún. 11. 17:08
2/14 anonim válasza:
Szia! Én úgy gondolom, mivel ez egy hihetetlenül nagy befektetés az életedben, szerintem első, hogy sikerüljön bekerülnöd. Tehát első körben tanulj, és ha időd engedi dolgozz. De amint egyik a másik rovására menne, én a tanulást választanám.
jún. 11. 17:13
3/14 anonim válasza:
Vagy dolgozz egy évet, vagy esetleg addig menj el biológiára, az valamennyire szakirányú, és elöny a következö évben, emellett az érettségidet is javítani tudod.
jún. 11. 18:01
4/14 anonim válasza:
Meg ne próbáld, hogy nem próbálod meg újra. Szerintem inkább tanulj, dolgozz max pár hónapig.
jún. 11. 18:07
5/14 anonim válasza:
3. Nehogy már elmenjen biológiára, ami elveszi a támogatott féléveket feleslegesen. Akkor inákbb dolgozzon akár fél állásban is 1 évet, az alatt jobban fel tud készülni.
jún. 11. 18:19
6/14 anonim válasza:
4+5. Te a hallucinacioidra reagaltal, ilyeneket senki nem mondott...
jún. 11. 18:32
7/14 anonim válasza:
Az egész kérdésnek semmi értelme, mert a kérdező csak fél, még az érettséginek sincs vége...
jún. 11. 18:41
8/14 anonim válasza:
Es akkor te minek szolsz hozza egy ertelmetlen kerdeshez?
jún. 11. 18:46
9/14 anonim válasza:
Az egyetem maga úgyis olyan lesz, mi tha dolgoznál és mellette újraérettségiznél. Így legalább edzhetsz rá. Fel a fejjel!
jún. 11. 18:51
10/14 anonim válasza:
6. nem megy neked az értő olvasás. A 3. biológia szakot ír, ami felesleges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!