Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nem vettek fel orvosira, mit...

Nem vettek fel orvosira, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Sajnos az kezd lenni a gyanúm, hogy nem fognak fogorvosira Budapestre idén felvenni. Nagyon próbálkoztam, azonban ősszel nem tudtam tanulni ahogy kellett volna családi gondok miatt(nem kifogást keresek :-p)…

Nem lettek így sem rosszak az eredményeim, de nem gondolom hogy elegendőek.

Jövőre nagyon szeretném újrapróbálni.

A kérdésem: ha újra érettségizek mellette dolgozzak? Lenne időm vagy veszítenék a fókuszból?

sajnos vidéki vagyok és Pesten kéne dolgozzak ami 2-2 óra utazás naponta.

nyelvvizsgát már nem kell tegyek, van felső angol és közép német.

Köszönöm a válaszokat :-)

jún. 11. 16:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy te gondolod, ha tudsz mellette dolgozni dolgozz.

De én azt javaslom ne temesd előre az ügyet, a szóbelik még hátravannak, és a ponthatárok sem derültek ki. Majd akkor gondolkodj ezen, ha bekövetkezett, addig semmi értelme.

jún. 11. 17:08
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Szia! Én úgy gondolom, mivel ez egy hihetetlenül nagy befektetés az életedben, szerintem első, hogy sikerüljön bekerülnöd. Tehát első körben tanulj, és ha időd engedi dolgozz. De amint egyik a másik rovására menne, én a tanulást választanám.
jún. 11. 17:13
 3/14 anonim ***** válasza:
36%
Vagy dolgozz egy évet, vagy esetleg addig menj el biológiára, az valamennyire szakirányú, és elöny a következö évben, emellett az érettségidet is javítani tudod.
jún. 11. 18:01
 4/14 anonim ***** válasza:
29%
Meg ne próbáld, hogy nem próbálod meg újra. Szerintem inkább tanulj, dolgozz max pár hónapig.
jún. 11. 18:07
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
3. Nehogy már elmenjen biológiára, ami elveszi a támogatott féléveket feleslegesen. Akkor inákbb dolgozzon akár fél állásban is 1 évet, az alatt jobban fel tud készülni.
jún. 11. 18:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
4+5. Te a hallucinacioidra reagaltal, ilyeneket senki nem mondott...
jún. 11. 18:32
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Az egész kérdésnek semmi értelme, mert a kérdező csak fél, még az érettséginek sincs vége...
jún. 11. 18:41
 8/14 anonim ***** válasza:
30%
Es akkor te minek szolsz hozza egy ertelmetlen kerdeshez?
jún. 11. 18:46
 9/14 anonim válasza:
28%
Az egyetem maga úgyis olyan lesz, mi tha dolgoznál és mellette újraérettségiznél. Így legalább edzhetsz rá. Fel a fejjel!
jún. 11. 18:51
 10/14 anonim ***** válasza:
82%
6. nem megy neked az értő olvasás. A 3. biológia szakot ír, ami felesleges.
jún. 12. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!