Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van itt olyan, akit többedjére...

Van itt olyan, akit többedjére sem vettek fel orvosira?

Figyelt kérdés
Én most jelentkeztem először, de 21 vagyok, egy másik egyetemi szakot azért hagytam abba, hogy orvosira jelentkezhessek, de ez nem jött össze ebben az évben és nem tudom, hogyan tovább. Mármint azt tudom, hogy újra megpróbálom, adok egy 2. esélyt is magamnak, csak közben nem tudom, mi legyen. A szüleim már így is túlkorosnak tartanak és folyton csak a csalódásokat okozom nekik.

2019. jún. 4. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a helyedben ezerrel dolgoznék hogy legyen tartalékom az egyetemi évekre. Akár külföldön is lehetne gondolkozni, jobban lehetne spórolni.

Egyik ismerősöm agysebész, harmadjára került be anno. Érdekes mód időben végzett.

2019. jún. 4. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:
92%

Ha nincs elég pontod próbálj meg javító érettségit tenni abból a tárgyból ami könnyebb neked. Fizika,Kémia,Biológia.

21 évesen nem szégyen még tanulni és orvosira elmenni. Egyáltalán nem vagy túlkoros és honnan tudod, hogy a szüleidnek csalódást okozol? Ők mondták? Ha ők mondták ne foglalkozz ezzel, ha nem mondták akkor szerintem csak Te gondolod így. Egy normális családban a saját gyerekeküket a szülők szeretik és bármit is tesz támogatják és nem azt gondolják, hogy csalást okoz nekik, hanem inkább segítenek abban, hogy előrejusson. Tehát, ha valakinek a gyerek orvosira akar menni akkor a szülő támogassa. Magántanárral is, ha megteheti.

A fogorvos akihez járok 5.-re jutott be a fogorvosira, de most kiváló orvos. Szóval nem attól függ, hogy jó orvos leszel-e, hogy elsőre bejutsz vagy csak sokadjára.

Ha ez az álmod ne add fel!

2019. jún. 4. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! Engem másodjára vettek fel, 20 évesen kezdtem az egyetemet. Van két barátom, akik annyi idősek, mint én, az egyik felettem jár, a másik alattam. Rögtön 3 évfolyamban ugyanúgy vagyunk 95-ös születésűek. :D

Barátom 24 évesen fejezte be az egyetemet, míg évfolyamtársa akkor 28 volt.

Pár példa, hogy lásd, nem vagy túlkoros. Kitartás!

2019. jún. 4. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!