Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hányan jelentkeztek 2019-ben...

Hányan jelentkeztek 2019-ben általános orvosira?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi,hogy idén hányan jelelölték meg a felsőoktatásba beadott kérelmükben az orvosit?

Próbáltam neten utannanézni,de nem találtam erre vonatkozó adatokat,csak tavalyikat illetve annyit találtam a Debreceni Egyetem honlapján,hogy összességében az egyetemükre jóval többen adták be a kérelmüket mint tavaly,de itt sem találtam az orvosival kapcsolatban semmit.

Ha esetleg ti tudjátok hogy hol lehet ilyen adatokat megnézni(hányan jelölék meg összesen,illetve első helyen az adott intézményt) és elküldenék el akkor azt megköszönném! (A Debreceni Egyetem érdekel első sorban)

2019. ápr. 5. 15:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
2019. ápr. 5. 16:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. ápr. 5. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!