Ahoz hogy felvegyenek a Fazekas Mihály Gimnáziumba elég kitűnőnek lennem vagy versenyeket is kéne nyernem?
Igaza van a többieknek,szerintem ez a hozzászólás egyáltalán nem idevágóés nem is érdekel senkit:
"Lányom egy nagy erős vidéki általánosba jár(a megye egyik legjobb iskolája)rendszeresen komoly eredményeket ér el megyei és országos matematikai versenyeken már évek óta,és más tantárgyakból is.
Kitűnő bizonyítványa és a verseny eredményei alapján már 3.éve az iskola 2.legjobb tanulója.
Matek és az angol a kedvenc tantárgya.
Amúgy elsőtől fogva angolt agozatos osztályba jár,ami azzal is jár hogy minden nap van angol órájuk.
Osztály átlag tavaly év végén 4.65 volt(az iskolában a legjobb)10-ből 6gyerek kitűnő lett az osztályukban."
Ha nem vennéd észre kedves kérdező csak egy valakinek nem tetszett és persze neked...
Bocsi!
Ha nem értitek hogy mit miért írtam....akkor az a Ti bajotok,nem az enyém!:D
Na csá!
További "mély" elmélkedést és szürke hétköznapokat kívánok nektek!
Szerintem Ti ne a Fazekas gimi-be gondolkodjatok,mert-most már tudom-el fogtok ott veszni!:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!