Emelt törisek! Szóbelire melyik könyvből tanultok?
Én a tankönyvből, és nézek hozzá videókat, illetve az órai jegyzetet.
Szerintem ez a legjobb, mert nyilván a tankönyvben minden benne van amit tudni kell, azt fogják számon kérni.
Szia! Én a piros corvinás könyvből írtam meg a tételeimet, ami szerintem talán kicsit kevés, ehhez hozzáolvasom a Maxim kiadó érettségi tételes könyvét és szerintem ez így egy jó párosítás, csak lehet el kellett volna kezdeni tanulni egy hónapja.
Nagyon sok sikert egyébként mindenkinek!
A Corvinásat tanultam én is, de sok helyről hallom hogy az kevés és az egyik online töritanár szerint is az. A tankönyvekből is tanultam, így szerintem azt veszem még hozzá. A Mátyus- féle szerintem már túl sok hozzá.
Tanultam én is, csak kicsit "berezeltem" hogy a Corvinás állítólag karcsú egy emelt szóbelihez.
Szóval szerintem azért nem kell mindent készpénznek venni amit mondanak
Lényeg hogy tanulj, a platform kb mindegy szerintem
A 2. vagyok.
A tanulást azt magamra értettem, nem rád. Sajnos későn kezdtem :(
Kevés is a corvinás, csak így utolsó napokban lehet már nem érdemes nekiállni másnak. Szerintem jobb a kevés, de biztos tudás.
Nem tudom, hogy neked mennyi kell, nekem egy 50-60% megfelel a szóbelin őszintén.
4-es akkor lehet egy hölgyre gondolunk :)
Én sem látok kivetni valót amúgy a Corvinásban, max. az első és második világháború és hasonló fajsúlyosabb témákat olvasom el még egyszer a tankönyvből.
A YT videóban szerintem a hölgy el is szólta magát, hogy már ügyes valaki ha 8-10 percet beszél. Akkor miért kéne ehhez tudnom "mindent"? Úgysem férne bele a 20 percbe.
Igen, én is róla beszéltem. Teljesen felesleges, úgyis a lènyeges infókat kell elmondani, ami benne van a tankönyben is.
A nő nagyon túlmisztifikálja:(
Enyhén letettem a hajam, de mondom minek ennyit?? El se engedik mondani, meg lejár az idő.
Nagyon túltolja, a 4 könyv meg a Mátyusos is? Normális? :D
Az a Mátyusos rengeteg, ember legyen aki azt meg tudja tanulni. És ha csak adott dolgokra adnak pontot, akkor minek rizsázni lènyegtelen infókat amivel csak elmegy az idő?
Én majd igyekszem a tankönyvből építekzni, van úgy àmblokk amit megtanultam a 4 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!