Hány órája van most egy elsősnek/nap?
Figyelt kérdés
2024. máj. 31. 21:22
1/9 anonim válasza:
Hol? Általános iskola? Gimnázium? Egyetem?
Ha egyetem akkor milyen szak? Melyik egyetemen?
2/9 anonim válasza:
NAT szerint 24 lehet egy héten. Egyházi suliban lehet +1-el több hittan. Így ott 5 jut minden napra, állami suliban pedig lesz egy nap, amikor csak 4 órája lesz.
3/9 A kérdező kommentje:
Elsősre gondoltam,általános iskola. Akkor kb napi 5órával számoljunk(?) Akkor olyan 1órakor végeznek a kicsik?
Sok helyen láttam hogy kötelező délutánis...
Van lehetőség órák után hazahozni?
2024. jún. 1. 14:44
4/9 anonim válasza:
7éves kisfiamnak (évvesztes) 1. (általános) osztályban mindennap 6 órája lesz szeptembertől. Emellett csak focizni fog járni, ezen kívül semmi egyébbel nem fogom terhelni. Hatodikos nővérének is mindennap 6 órája van. Természetesen őt sem terhelem + órákkal. A házifeladatok elvégzése újabb kb. 2 órányi meló. Ráadásul 1-1 adott tananyag mennyisége és minősége legalább ilyen durva csapás szerintem.
5/9 A kérdező kommentje:
4/4 Úristen ekkora gyereknek 6óra...hogy bírják? Mikor érnek haza?
Azon agyalok hogy 6 vagy 7évesen kezdje e mert ő júliusi.
2024. jún. 1. 20:04
6/9 anonim válasza:
Szerintem 6 évesen jobban jár. Az enyém nagyon megsínyli most. Gondolkodunk a pszichológuson is. Az oviban nagyon mondogatták neki, hogy már iskolában a helye, és ezt megérezte.
7/9 A kérdező kommentje:
Az enyém Adhds,de magas IQval,így nem tudom. Magasságra már most 7nek nézik😅
Miért nálatok mi volt a gond hogy most pszichologus kell? :(
Írhatsz pm.
2024. jún. 2. 05:42
8/9 anonim válasza:
Az oviban mondogatták neki, hogy suliban a helye, már kezdte magát hülyének érezni, pedig magas az IQ-ja neki is. Asperger-szindrómás, de teljesen értelmes.
9/9 A kérdező kommentje:
8/8 És ő jól megállja a helyét az iskolában?
2024. jún. 2. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!