Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha egy 8. -évfolyamos, de...

Ha egy 8. -évfolyamos, de gimnazista (8-évfolyamos gimnáziumba járó) diák egy másik gimnáziumba szeretne átiratkozni kilencedik évfolyamra (tehát elsősnek), akkor azt hogyan teheti meg?

Figyelt kérdés
központi felvételi megvolt,mint akármelyik másik nyolcadikos tanulónak,de nincs iskola,amely továbbküldené a papírjait.
2011. febr. 11. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:

énis ugyanígy vagyok. nekem azt mondták, nekem vagy anyumnak kell bevinnem a jelentkezési lapot minden suliba, a győri központba meg még nemtudom hogy megy el a tanulói adatlap, bár sztem azt is nekünk kell intézni. meg azt is mondták, hogy kell vmi átjelentkezésről szóló kérelmet csatolni, amit szüleink írnak.

amúgy hová jelentkezel? milyen lett a központid?

2011. febr. 11. 18:58
 2/4 A kérdező kommentje:
én felhívtam az iskolát,ahol azt mondták először,hogy be kell menni az igazgatónőhöz szülővel,miután persze időpontot kértünk,megbeszélni,hogy lehetséges-e az átíratkozás. már az problémát okozott,hogy nehezen tudtam jelentkezési lapot szerezni,de a fő probléma nálam is az,hogy nincs iskola,ami elküldje győrbe. azt is mondták,hogy az ő iskolájukba kell elküldeni a papírokat (szó nem volt győrről vagy bármilyen másik városról). amúgy Eötvös József Gimn., Tata és a központim 82 pontos lett (remélem elég jó lesz..:D) és te?
2011. febr. 13. 14:13
 3/4 anonim ***** válasza:

hát nem a jelentkezési lapot mondtam, hanem a tanulói adatlapot. nekem anyu azt mondta, hogy majd ő elpostázza a győri központba. a jelentkezési lap meg ahány suliba jelentkezel, annyi példányban minden suliba egyenként. legalábbis nekem ezt mondták. nekem mondjuk nehezebb, mivel én több suliba jelentkezek (6ba összesen) mert félek, hogy nem vesznek föl oda, ahova mindenképpen szeretnék menni.

amúgy nekem 85 pontos lett, és a Madáchba szeretnék menni, Budapesten.

2011. febr. 14. 13:15
 4/4 A kérdező kommentje:
a tanulói adatlapot elküldtem magamnak győrbe,a jelentkezési lapot az adott suliba,remélem elég:D bizonyitványok fénymásolata meg a pontlap is tatára ment(a pontlapot oda kellett?), bár a félévimről nem volt fénymásolat..az lehet,hogy baj.
2011. febr. 17. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!