Melyik kolit ajánlanátok egy potenciális jövőbeli elsősnek?
Figyelt kérdés
Károlyi
Öthalmi
Hermann
2024. jan. 31. 10:02
1/4 anonim válasza:
Mindenki potenciális jövőbeli elsős.
2/4 anonim válasza:
Öthalmi messze van, de van busz, és saját lakás, saját fürdőszoba, saját konyha 3-6 embernek. Hermann Újszeged, Károlyi szinte belváros, villamossal elérhető, de a folyosó végén közös fürdő és konyha. Ha a bulik érdekelnek, éjjel a Károlyihoz jutsz el a legkönnyebben. Ha biológia szakra mész, akkor az szinte a Hermann mellett van, óra előtt 5 perccel elég felkelni.
Engem a saját fürdő és a saját konyha érdekelt.
3/4 anonim válasza:
Ezek közül a herman-t. De a Móra a legjobb
4/4 anonim válasza:
Bar en csak az Apathyban es a Karolyiban laktam, de nekem messze menoen a Karolyi tetszett a legjobban. Teny, hogy a 800 ember azert nem a siri csendrol hires, de nagyon osszetartoak, helyileg szerintem tok jo volt, ugyhogy en nagyon szerettem ott lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!