Hogy kérjem át magam másik osztályba?
Azt nem értem, hogy miért szükséges a csere? Miért nem lehet csak simán átmenni? 9. osztályról van szó?
Átgondolásra javaslom: sztem gondold át, hogy jó-e az nektek, ha egy osztályba kerültök. Miért? Nem fog esetleg a barátkozás a tanulmányok rovására menni? Lehet, maradi vagyok, de én abból indulok ki, hogy iskolába azért jársz elsődlegesen, hogy tanulj és alapozd meg a jövőd és másodlagosan pedig azért, hogy szocializálódj. Én nem tartom szerencsésnek a kettőt megcserélni. Ha egy osztályban lesztek, vajon fogtok tanulni vagy csak "barmulás" lenne akkor? Ezt nem árt végiggondolni.
4-es, miért barmulnánk? Ez egy új iskola mind a kettőnknek, csak szeretnénk úgy elmenni egy ismeretlen suliba, hogy legalább valakit már ismerünk. Mind a kettőnk kitűnő és komolyan vesszük a tanulást.
Csak az a hülye osztálylétszám, mert "Jajj, akkor nem jönne ki a tervezett létszám", és az, hogy én, hogy érezném konfortosnak már nem is számíthat? Csak szeretnék a helyett b-be menni, nem akarok túl sokat, ez annyira lehetetlen? Mások év közben is simán képesek még irányítószámot is váltani, ez meg csak egy hülye osztály. Ezt kéne valahogy elmondanom az igazgatónak.
7. Hát mi tart vissza, hogy elmond az igazgatónak?
Elmondod, hogy a barátnőd a másik osztályba van és mindketten jobban éreznétek magatokat ha együtt lehetnétek és nem külön-külön egy teljesen új iskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!