9.-es szakiskolás lányomat kikezdték az osztálytársai,de olyan szinten hogy pszichologushoz kell járni.Lehet tanév közben átjelentkezni másik osztályba intézményen belül?
Lehet. Én is valtottam iskolát felevkor(igaz az kb 2000-ben volt és elsős voltam).
De inkább másik intézményt keressetek. Osztaly valtassal nem fog megoldodni a probléma.
És mi a garancia, hogy az új helyen nem ez lesz? Vagy akkor onnan is elviszed, és a végén 7 helyen végzi el a sulit?
Haveromat, aki osztálytársam volt szintén baxtatták a többiek.
Bejött az apja osztályfőnökin, és sorban megkérdezte a zaklató srácokat a dolgaikról, pl. Egy Tomi nevűt, hogy az apját, aki már 2. alkalommal volt sitten, megdugták-e a cellatársak? Vagy az egyik lányt, hogy akkora K lesz-e mint az anyja, akit a faluban hárman pakolgatnak. Egy másik srác apjának az öngyilkosságára kérdezett, rá, hogy a srác kreténsége miatt tette-e. És így tovább. Az egyik zaklató másnap kilépett. Egy másik meg nem járhatott suliba, mert rendszeresen bevizelt.
5 miért, mert elmesélt egy sztorit?
Az én iskolámban meg 2 srác régen versenyzett buli után, ki bírja tovább a vonat előtt. Döntetlen lett. (Egyik sem élte túl)
Akkor most nálam is baj van miattuk?
4. Ahhoz vastag pofájúnak kell lenni ehhez a toxikus agymenést kibírja alapból.
Annak a haver apja kiemelte a szociokulturális háttér, ennek a viselkedésnek egyeseknél. Fájon az igazság nekik is már, ha elkezdték ezt, ha emberükre találtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!