Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 9.-es szakiskolás lányomat...

9.-es szakiskolás lányomat kikezdték az osztálytársai,de olyan szinten hogy pszichologushoz kell járni.Lehet tanév közben átjelentkezni másik osztályba intézményen belül?

Figyelt kérdés
2021. dec. 24. 15:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet. Én is valtottam iskolát felevkor(igaz az kb 2000-ben volt és elsős voltam).

De inkább másik intézményt keressetek. Osztaly valtassal nem fog megoldodni a probléma.

2021. dec. 24. 15:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, lehet. Csak győződj is meg róla, hogy jobb helyre megy.
2021. dec. 24. 15:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én másik iskolába vinném inkább, de meggyőződnék előtte róla, hogy nomálisak-e ott.
2021. dec. 24. 15:33
 4/9 anonim válasza:
24%

És mi a garancia, hogy az új helyen nem ez lesz? Vagy akkor onnan is elviszed, és a végén 7 helyen végzi el a sulit?

Haveromat, aki osztálytársam volt szintén baxtatták a többiek.

Bejött az apja osztályfőnökin, és sorban megkérdezte a zaklató srácokat a dolgaikról, pl. Egy Tomi nevűt, hogy az apját, aki már 2. alkalommal volt sitten, megdugták-e a cellatársak? Vagy az egyik lányt, hogy akkora K lesz-e mint az anyja, akit a faluban hárman pakolgatnak. Egy másik srác apjának az öngyilkosságára kérdezett, rá, hogy a srác kreténsége miatt tette-e. És így tovább. Az egyik zaklató másnap kilépett. Egy másik meg nem járhatott suliba, mert rendszeresen bevizelt.

2021. dec. 24. 15:52
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
4, neked valami nagyon nagy probléma van a fejedben, jó mélyen. Én felkeresnék egy orvost a helyedben.
2021. dec. 24. 15:57
 6/9 anonim ***** válasza:
27%

5 miért, mert elmesélt egy sztorit?

Az én iskolámban meg 2 srác régen versenyzett buli után, ki bírja tovább a vonat előtt. Döntetlen lett. (Egyik sem élte túl)

Akkor most nálam is baj van miattuk?

2021. dec. 24. 16:16
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

4. Ahhoz vastag pofájúnak kell lenni ehhez a toxikus agymenést kibírja alapból.

Annak a haver apja kiemelte a szociokulturális háttér, ennek a viselkedésnek egyeseknél. Fájon az igazság nekik is már, ha elkezdték ezt, ha emberükre találtak.

2021. dec. 24. 16:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg az igazgatóval. Nem szabad efelett szemet hunyni. Persze ezek után én már mindenképpen vinném, de lehet, hogy akár másik iskolába is. Sajnos az én fiamat is kikezdték, és én hiába kértem fogadóórát, nem is válaszolt a tanár. Aztán behívtak minket, és még az én fiam volt a hibás. Kértem én is, hogy tegyék másik osztályba, de nem akarta a diri, úgyhogy mi elmentünk. Igaz, ez általános iskola, középiskolában azért nehezebb, de nem reménytelen.
2021. dec. 24. 22:09
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
2021. dec. 25. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!