Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az érettségin az egyik piszkoz...

Az érettségin az egyik piszkozati lapra trágár szót írtam. Lehet ebből komoly probléma?

Figyelt kérdés
Eddig minden tanár, oktató és leérettségizett ember mondta, hogy a piszkozati lapokat nem értékelik, és át sem nézik. Dolgozás közben kapkodtam és azt írtam amire gondoltam abban a pillanatban, viszont kifutottam az időből és nem sikerült teljesen eltakarnom azokat a szavakat. Ebből történhet bármi komoly probléma, vagy a tanáraim csak fegyelmezni fognak?

máj. 27. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Nem lehet baj
máj. 27. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
A tisztázati lapot nézik csak meg, a piszkozati az neked egy ilyen vázlat lap, arra senki nem néz rá.
máj. 27. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:
58%
Semmi nem lesz belőle. Feltéve, ha nem felejtetted el a végén áthúzni és/vagy odaírni a lapra, hogy piszkozat. Gondolj bele, a francnak sincs a javító tanárok közül ideje, kedve, energiája még az összes piszkozatot is átnyálazni.
máj. 27. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért nem viccből kell beadni a piszkozatot is. Van olyan helyzet, amikor azt is megnézik - és simán észrevehetik. Pontokat nem fogsz veszíteni miatta, de ha a javító tanárnál szóbelizned is kell majd, akkor azért van rá esély, hogy akár a szóbeli pontszámaidra is kihat majd végül - anélkül, hogy a szóbeliztető direkt kevesebb pontot akarna adni. Ő is emberből van. És létezik tudatalatti is. Nem érdemes elvenni a tanárok kedvét ilyen hülyeségekkel.
jún. 5. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!