Csak szerintem nem vészes az egyetemi matek?
Figyelt kérdés
Középsuliban nagyban íjesztgettek a tanárok, hogy ha nem emelt szinten tanulom a matekot, akkor egyetemen nagy bajban leszek. Infós szakon tanulok, és eddig semmit nem tapasztaltam belőle, pedig nem voltam faktos. Óráról órára készültem, és könnyedén meglett mind az analízis, mind a logika, mind a lineáris algebra, mind a valszám tárgyaim jó jeggyel. Igazából csak ennyi lenne a titka (ezeket a tárgyakat szerettem is, a gyakvezetőim is mind nagyon rendesek voltak)?2024. máj. 26. 23:32
11/16 anonim válasza:
Valamit valamiért. Lehet úgy is csinálni, hogy félév közben meghajtod magad, nem jársz bulizni stb...és akkor az egész nyarad szabad lesz. Időmenedzsment kérdése az egész. Így szerintem kevésbé stresszes. Aki dolgozik annak meg ott vannak a levelező szakok.
12/16 anonim válasza:
Ezért mondom, hogyha csak erre figyel, akkor nem nehéz mindenből színötösnek lenni. Csak akkor az iskolán kívül sehol máshol nem sikeres
13/16 A kérdező kommentje:
Dolgozni valóban nem dolgozok, párkapcsolatom viszont van, és kikapcsolódni is eljárok. És valóban, ha félév közben jobban megnyomom akkor a vizsgaidőszak elég laza
2024. máj. 28. 13:39
15/16 anonim válasza:
Amúgy mi a kérdés? Vagy csak dicsekedni jöttél fel?Az se baj,ha ettől jobb lesz.
16/16 anonim válasza:
„Amúgy mi a kérdés? Vagy csak dicsekedni jöttél fel?”
Egy kisgyerek kamuzik. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!