Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Debreceni egyetem történelem...

A Debreceni egyetem történelem szakos képzése értéktelen?

Figyelt kérdés
44 éves vagyok. Elvegeztem a képzést és eddig még semmire sem tudtam használni a diplomámat mert nincs meghirdetve sose debrecenben történész levéltáros vagy múzeumi allas amire jelentkezzetek volna.

2024. máj. 19. 15:23
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
61%

"nincs meghirdetve sose debrecenben történész levéltáros vagy múzeumi allas"

Mielőtt elkezdted a képzést, milyen gyakran voltak ilyenek meghirdetve?

2024. máj. 23. 19:35
 32/35 A kérdező kommentje:
Ha te ertenel hozzá akkor nem kérdezted volna mi van beleirva a diplomamba. Csak kötekedni akarsz. Ebből látszik hogy halvány lila gőzöd sincs arról ki dolgozhat történelemmel foglalkozó helyeken és ki nem.
2024. máj. 24. 06:04
 33/35 anonim ***** válasza:

"Ha te ertenel hozzá akkor nem kérdezted volna mi van beleirva a diplomamba."

Akkor nem kérdeztem volna meg, ha biztos lettem volna benne, hogy te tudod. De nem úgy tűnik...

2024. máj. 24. 20:23
 34/35 anonim ***** válasza:

Debrecenben nem is lesz. Ettől megérdeklödhetett személyesen. Nem biztos, hogy meghirdetik. Költözni kell, de kutatói munkához doktori képzés kell. Szóval mester 2 év + év doktori munka mellett. A doktori ösztöndíjjal kitörölhetett. Másik, hogy neked utazót kell több egyetemre vele. Több helyen kell dolgozott.

Többiek. Helyesírásra van spellcheck, többmint tízéve. Senkit nem fog érdekelni, ha dolgozik. Ügyfélszolgálatban az lesz a dolga, hogy rá sózon valamit vagy koptassa le a delikvens. Fogalmazás számít és megkora pofája van hozzá.

2024. jún. 19. 16:31
 35/35 anonim ***** válasza:
Annak ellenére hogy nem egy könnyű szak nem sok mindent lehet vele kezdeni csak ha elvégzi valaki hozzá a mestert meg a phd akkor taníthat akár az egyetemen. Alapszakal is lehet találni munkát csak nehezebb.
2024. jún. 20. 01:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!