A Debreceni egyetem történelem szakos képzése értéktelen?
"Nem találtam olyat ahol a diplomammal méltó lettem volna."
Hát akkor méltóságod nem jó szakot választott. Esetleg lehet próbálkozni mással is.
Hát, nem lettél túl népszerű nálam a kommenteddel. Sőt úgy látom az egyetemet is el tudja végezni minden analfabéta. A Debreceni Egyetem intézménynév, mindkét szó nagybetűvel kezdődik. Debrecenben - mivel helységnév szintén nagybetű lett volna. Állás, lemaradt az ékezet. Szóval, ha már másokat lenézel legalább írj helyesen, telefonról is.
Az aktatologató papírmunkákhoz nem belépő a diploma, elég lehet az érettségi is sokkal fontosabb hogy kinek vagy az ismerőse és esetleg a nyelvtudás.
Azt, hogy ez a diploma kb. semmire nem jó lehetett tudni már korábban is. Szóval, ha neked méltóságon aluli a gyári munka, akkor emeld föl a méltóságos seggedet és csinálj meg egy használható szakot is. Lehetne kiegészítő tanári is akár, de az igazság az, hogy történelem tanárokat se nagyon keresnek Debrecenben, főleg nem egyszakos diplomával. Hadházra meg gondolom nem mennél ki tanítani.
"Az aktatologató papírmunkákhoz nem belépő a diploma, elég lehet az érettségi is sokkal fontosabb hogy kinek vagy az ismerőse"
Nem hinném, hogy az ilyesmihez ismeretség kell...
Tanárhiányos időkben egyszakos tanárokra is van kereslet.
hejek??????
Hogy bírod ezt leírni diplomával a zsebedben?????
"a diplomával életem egy szintet amivel jogom lenne követelni hogy adjanak több pénzt"
Követeljed csak. Attól még nem fogsz kapni több pénzt.
"vagy értelmes munkát"
Minden munka értelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!