Szerinted mit érdemel az, aki mobiltelefont használt az írásbeli érettségiken, és ezt nem is tagadja?
Figyelt kérdés
Mitől kell függnie szerinted a büntetésének? Pl. attól függjön, hogy mennyi ideig használta, vagy hogy mire használta, hogy közép- vagy emelt szinten-e, hogy mikor derült ki az érettségi bizottság számára, vagy hasonló körülményektől?2024. máj. 17. 20:08
41/46 anonim válasza:
#40 Érettségi...pfff. 20 éve érettségiztem, azóta sehol nem kérték tőlem, senki nem kérdezte hogy sikerült, sem az egyetemen, sem állásinterjúkon nem érdekelt senkit. Átadták a bizonyítványt, hazaértem, bedobtam valami fiókba, azóta ott rohad.😅
42/46 A kérdező kommentje:
És mi következik ebből? Az, hogy teljesen rendben van, ha a gyerekek úgy csinálják végig az iskolát, akár mind a 12 osztályt, hogy ahol tudnak, csalnak?
2024. máj. 19. 14:01
44/46 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdezem, hogy ezt csinálják-e, hanem azt, hogy jól van-e így és hogy ha nem, mit kellene tenni egy ilyen ügy kapcsán, amikor nem csak hogy lebukik valaki, hanem konkrétan az érettségin bukik le, hogy szabálytalanságot követett el, ráadásul két írásbelin is.
Szerinted így van jól, nincs is semmi teendő, sőt, örülni kell, hogy van életrevaló is a vizsgázók között, rendben, felfogtam.
Mások?
2024. máj. 19. 14:59
45/46 anonim válasza:
Majd tanul belőle, legközelebb ügyesebb lesz és nem bukik le. A puskázás egy külön művészet, én egyetemen fejlesztettem magas szintre.
46/46 A kérdező kommentje:
"Majd tanul belőle"
De miből? Minek kéne történnie, hogy valóban tanuljon belőle?
És pontosan mit is kéne megtanulnia belőle? Azt, hogy máskor hogyan csaljon úgy, hogy ne bukjon le?...
2024. máj. 19. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!