Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mivan ha a tanár nem ad...

Mivan ha a tanár nem ad nekünk 1 heter tanulni TZ-re?

Figyelt kérdés
Az elmült 2 hétben csomó kompetenciát kellet írnom, meg vizsgáznom kelett németböl amit a tanár is tudott de mégis 1 napot ad tanulni. Ezt megteheti?

2024. máj. 14. 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:
34%
Meg.
2024. máj. 14. 19:57
 2/9 A kérdező kommentje:
a hetet szót félre írtam, bocsi
2024. máj. 14. 19:57
 3/9 anonim ***** válasza:
47%

Nem igazán értem a problémát. Elvileg minden órára készülsz, mert ugye bármikor feleltethetnek.

Egy nap alatt maximum ismételned kellene az anyagot.

2024. máj. 14. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

A házirendben elvileg leírják, hogy hány nappal tz előtt kell szólni, ha átnyálazod benne lesz. Legtöbbször egyébként egy héttel előbb kell szólni.

#3 Köszönjük az értékes választ. Nem a némettanárom vagy véletlen? Ő is azt hiszi, hogy suli után nincs semmi dolgunk, csak az ő órájára kell tanulni és ha egyszer megtanulok valamit akkor az a fejemben is marad, csak át kell nézni. Hát nem. Hiába tanulom meg mikor vesszük, az két nap múlva elveszik. Szerintem az agyam azt hiszi felesleges és kukázza.

2024. máj. 14. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A házirend a mérvadó.
2024. máj. 14. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
94%

A kérdésedben E/1-ben írsz. Ezek szerint ez csak rád vonatkozik? Miért? A többiek már megírták? Mert ha igen, és neked pótolnod kell, akkor nem az számít, hogy mit ír a házirend a TZ-kről, hanem azt, hogy mit ír a dolgozatok pótlásáról. Hiszen elvileg te már az eredeti időpontra is felkészültél rá, csak akkor nem tudtad megírni.

Ha ez téves spekuláció részemről, és az egész osztályra vonatkozik, akkor nézzétek meg a házirendet, és ha méltánytalanságnak tartjátok, akkor jelezzétek az osztályfőnökötöknek.

2024. máj. 14. 20:58
 7/9 anonim ***** válasza:
1 hét nem elég felkészülni egy matak TZ-re?
2024. máj. 15. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:
#4 vagyok, én úgy értelmeztem, hogy az egész osztálynak egy nap felkészülés van, de igaza van #6-nak, ha csak pótolnod kell akkor örülj, hogy adott egy napot, nálunk azonnal megiratják :D
2024. máj. 15. 16:51
 9/9 anonim ***** válasza:
A tanár azt csinál,amit akar.
2024. máj. 25. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!