A konzulens/ opponens milyen formában kapja meg a dolgozatot?
Ők a kinyomtatott, bekötött verziót kapják meg?
Vagy elektronikusan olvassák el?
És ki látja a plágiumellenőrzés eredményét?
Gondolom, hogy azt nem a konzulens futatja le, hanem akinek ez a dolga. És azt ki "bírálja el", hogy az eredmény rendben van-e? Gondolom csak ezután olvassák el a dolgozatot.
Nem kellett bekötött formában bevinni?
És vajon akkor ki nézi meg azt az eredményt, amit a plágium ellenőrző mutat?
Mert gondolom mielőtt elolvassák a dolgozatot csak megvizsgálják, hogy van e értelme elolvasni. Erre lennék kíváncsi, hogy a konzulens, vagy a bíráló esetleg mind2 megkapja e a plágium eredményét, vagy ki az aki elbírálja ezt, hogy rendben van-e
Alapszakon?
Ott kell lennie bírálónak is.
A konzulensnek van ilyen programja? Vagy akinek ez a feladata lefuttatja és elküldi a konzulensnek, aki megnézni a vizsgáló eredményét?
Tehát az opponens látja azt a jegyet amit a bíráló adott? És ő is látja azt amit a konzulens a plágium eredményét vagy csak magát a dolgozatot?
Magyarán a kinyomtatott 2 verziót senki nem olvassa?
Érdekes, hogy nem mondják meg nektek ki az opponens.
Akkor csak annyit látsz, hogy opponens véleménye, és az értékelés?
Én úgy értelmeztem, hogy nekünk elmondják majd, vagy írva lesz, hogy ki a bíráló.
Csak a jegyet.
A témavezetőm értékelését onnan tudtam meg, hogy kikértem az értékelőlapot.
Amúgy, ahol én voltam jellemzően tanársegédek voltak a konzulensek így lehet ilyen módon élték ki magukat.
A védésre pedig kb nem lehetett a diplomajegynél jobbat kapni.
Egyébként nekünk kettő kötött példányt kellett leadni és az egyiket visszaadták a védéskor.
"A témavezetőm értékelését onnan tudtam meg, hogy kikértem az értékelőlapot."
Érdekes, hogy csak akkor, holott azt az értékelést kvázi neked írja, a te munkádat értékeli...
És a diplomajegy mikor derül ki? A vizsga előtt 2 nappal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!