Szakdolgozat leadása után hogyan szoktátok megköszönni a konzulensi segítséget?
Azok hozzászólása érdekel, akinek segített a konzulens, foglalkozott a dolgozattal és nem olyanoké, akinek 1x sem látta és sosem reagált...
Tehát elég 1 e-mail megköszönve a segítséget? Vagy szokás ilyenkor adni bármit is? Vagy ezt alapnak kellene venni "nincs mit megköszönni"? Vagy személyesen keressem fel és úgy köszönjem meg? (órát nekem nem tanít)
Alapszakon csak szimplán írtam neki egy e-mailt a védés után, hogy sikerült, köszönöm még egyszer a segítséget.
Mesterszakon tényleg sokat segített minden szempontból, akkor egy üveg borral köszöntem meg a védés után.
1:Miért nem köszönted meg?
2-3: Köszi szépen.
Én e-mailben is megköszöntem, de a dolgozatom témája elég speckó volt, amiben tényleg nagyon profi segítséget nyújtott a témavezetőm, így vettem neki egy társasjátékot, mert tudom, hogy szereti az ilyeneket, meg a témához kapcsolódik + nagyon trehány voltam (határidő csúszkálással), úgyhogy meg akartam hálálni a türelmét meg az engedelmességét.
De mindenki máshogy vélekedik erről.
Tavaly a záróvizsgák alkalmával pont az egyetemen tanultam és akkor is láttam, hogy a egy-egy borral vagy kisebb ajándékszatyorral sétálgattak a hallgatók és hatalmas mosoly volt minden oktató arcán, amikor megkapták :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!