Hogyan oldja meg az osztálytársam napi 400 km utazást?
Figyelt kérdés
Ma megkérdezték a suliban, hogy ki hova megy tanulni egy csomóan egy közeli nagyvárosba megyünk, ide kb. 30-40 perc alatt be lehet jutni.
Az egyik osztálytársam kibökte, hogy Pestre a Pázmányra akar menni, de arról nem beszélt, hogy hogyan akar 200 km-t el és 200 km-t visszautazni naponta. Szerintem ez tök durva. Még kocsival is elég idő ha jól megnyomom az autópályán, vonattal meg sokkal több.
2024. márc. 25. 16:25
1/5 anonim válasza:
Kollégiumról és albérletről nem hallottál még? :)
2/5 anonim válasza:
És mi alapján gondolod, hogy továbbra is a szülővárosában akar majd lakni? :D
3/5 NTBS válasza:
Kollégium, albérlet.
Esetleg hitelre saját lakás.
Talán ott élő rokon?
4/5 anonim válasza:
Nyilván nem fog naponta bejárni.
5/5 anonim válasza:
Bocsi, de szerinted Pestre csak a pestiek mennek egyetemre vagy mi? Kolesz, albérlet, saját lakás nem jutott eszedbe? 160 km-re laktam Pesttől, amikor felvettek ott egyetemre, és bármilyen hihetetlen, nem utazgattam napi szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!