2 hónap alatt emelt biosz, kémia, fizika?:D
Figyelt kérdés
Sziasztok, ennyi idő alatt ha reggeltől estig tanulok, sikerülhet? Az érettségit már megcsináltam egy éve, azonban csak mostanra sikerült eldöntenem, hogy orvosira szeretnék menni, így jelentkeztem az érettségikre.2024. febr. 26. 13:44
21/21 anonim válasza:
Én ismerek egy lányt aki márciusban döntötte el, hogy orvos akar lenni és akkor kezdett készülni a 0-ról (Jó nem teljesen a nulláról mert azért elég kemény iskolába járt ahol nagyon jó alapokat kapott kb az összes természettudományos tárgyból) . Azt nem tudom, hogy hány %-osak lettek az emeltjei de sikerült bekerülnie az orvosira, most ötödéves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!