Újpesti Babits gimi vélemények?
Figyelt kérdés
Leginkább az angol-japán tagozat érdekelne. Kb hány ponttól lehet bejutni? Milyen a tagozat és az iskola?#Újpest #babitsmihálygimi
2024. jan. 22. 15:47
1/4 anonim válasza:
16+ évesen még általános iskolába jársz melegedni?
2/4 anonim válasza:
Tegnap is válaszoltam egy hasonló kérdést de eltűnt. A Babits japán tagozata nem rossz. Az iskola közösségi élete szerintem szuper (én a gólyabálokat élvezem).
Évről évre változik a bejutási ponthatár. A japán tagozaton japán anyanyelvű tanárnő tanít (Nahoko tanárnő) aki szerintem szuper tanár. Sajnos a 14 fős japán csoport fele csak divatból jelentkezet japánra. Így a csoportunk fele jó és megy előrehozott japán érettségire, míg a többiek meg küzdenek a hármasért.
3/4 anonim válasza:
"megy előrehozott japán érettségire"
Minek? Miért nem használjátok ki az összes, rendelkezésetekre álló évet, hogy minél jobban megtanuljatok japánul?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
Hajrá az érettségin!
2024. jan. 22. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!