A sikeres érettségijeim megkaphatom a technikumi 13. évem elvégzése nélkül?
Az igazgatóval még nem tudtam beszélni, amikor keresném épp sosincs. A kérdésem pedig az lenne, hogy ez tényleg igaz, törvényesen, vagy csak ott akar minket tartani az iskola hírneve miatt? Programozó/Szoftverfejlesztőre jelentkeztem, de helyette hálózatot tanulhatok, amit nagyon nem bírok, nem szeretnék vele a jövőben foglalkozni, programozással pedig sokkal inkább. Most ezért maradjak ott 13.ban és megkapjam az oklevelet amit semmire nem fogok felhasználni?
Ha bárki tud valamit erről, hogy ez hol van törvényesen leírva, küldje ide, nem akarom elhinni, hogy a sikeres érettségiket nem kaphatom meg, szakma nélkül... tehát miafasz? akkor meg mi van ha nem sikerül a szakma és ott a 90%os érettségi? Kukázzak vagy mi? Hülyeségnek hangzik nekem ez az egész...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!