Vége az egyetemi lébecolásnak? 2x tárgyfelvételi,2x2 vizsgalehetőség lesz a jövőben?
szerintem is az oktatáson kellene változtatni, ha már ezeket be akarják vezetni. akkor a tanárok se csinálhassanak olyat, hogy "csak úgy" buktatnak, mert épp olyan kedvük van, hogy lusták dolgozatot javítani...
nem feltétlenül azért bukik sok ember, mert nem tanul.
Azt, hogy a min. pontszámot 300ra fel kellene emelni, azt se minden szakra lehet mondani szerintem. én egy olyan szakra járok, hova 300 pont alatt felveszik már az embereket, oké, hogy nem egy erős szak, de van több szakirány, amit csak itt oktatnak, és tényleg piacképesek. most is csak 35en fognak végezni a mi szakirányunkon. ha még ennél is kevesebben lennének a felvettek, akkor kb senki sem maradna nálunk.
de ez mondjuk lehet, hogy annak a hibája, hogy kb senki se tudja, hogy ezen a szakon mit is lehet tanulni, mindenki csak fikázza.
Nem kéne ekkora leszabályzást csinálni központilag, akkora különbségek vannak az iskolák között, valahol lébecolásnak nevezik ha megbuksz kétszer egy tárgyból bme-n pl a legjobb tanulók is buknak egyszer kétszer és az nem lébecolás ha heteket tanul valaki és nem sikerül neki mégsem.
A tervezet második felét talán nem is olvastátok miszerint a hallgatói képviselet ezentúl csak javaslatot tehet és nem egyetértési joga lesz, szóval sérül az érdekképviselet és az érdekképviselet nem a színvonal csökkentését szolgálja
Én a HJF-en vért izzadok a matekért:/ Majd jön ahurrogás,hogy persze, az milyen fs suli...hát nem:/ A BGF-en nincs ilyen kemény...náluk pl a matek rész egyben van, az elmélet és a gyak..na nálunk külön...És a tanár olyan nehéz feladatokat ad,hogy matekszakos felesége se tudta múltkor megoldani.szerinted?
Na akkor izzadj te vért reál aggyal humán szakon, mert én humán aggyal közgázt csinálok! és szeretem! csak nem fogok a nap 100órájában ilyet csinálni,hogy a 2.2nek jó legyen:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!