Nagyon kész vagyok! Mit csináljak? Totál depressziós leszek!
gondolkodj el, hogy mit utálhatnak benned most a többiek. menj át a másik suliba, de már úgy, hogy változtattál a rossz szokásaidon stb. és "új életet" kezdhetsz. lehet, hogy nem érdekel, de elmesélek valamit :D
mikor középiskolás voltam, volt egy nagyon alacsony kis csúnya osztálytársam. de iszonyatos nagy önbizalommal bírt..mindenkit a porba döngölt, senki nem mert visszaszólni neki, még nagyon a tanárok se. semmi vonzó nem volt benne tényleg. mikor elballagtunk megtudtam, hogy a volt osztályában ő volt a senki, akit mindenki piszkált és eldöntötte, hogy középsuliban másképp lesz. nem érdekelte, hogy mit mondanak róla, előbb "támadott"...sebezhetetlen volt :d fúú nem tudom hogy írjam le jobba, de legyen önbizalmad. Szerintem jó lenne átmenni a másik iskolába, de úgy, hogy ha beszólnak, akkor megvéded magad + még rákontrázol.. az én volt osztálytársamnak ment.. eleinte próbálták beoltani, de megvédte magát, nevetett és olyanokat visszaszólt, hogy kész :D hajrá :D
hát, elég szar az olyan osztály, ami nem fogadja be a másik embert. Én is így vagyok, de legalább vannak osztályon kívül barátaim.
A b.zizásra meg mondd azt nekik, h. az a legnagyobb b.zi, aki mindenkit leb.zizik.
Szia!
Jaj, de ismerős volt ez nekem, amit az előbb leírtál. :) Anno én is így voltam általános iskolába. Csomó lány, kevés fiú. A trendibb csajok kipécéztek és onnantól kezdve utáltam iskolába járni. Gondolom azért volt ez, mert jobb tanuló voltam mint ők. Én bevállaltam a nehéz gimit és most egy műszaki karon tanulok. Nagyon jó, nagyon élvezem. És miért? Mert kevés a lány...
Szerintem vállald be a nehezebb gimit, onnan nagyon eséllyel vesznek fel jó egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!