Depressziós leszek vagy mi? Nem szeretenék!
Semmihez nincs kedvem, csak a monoton napi munka, itthon folytatás, semmi impulzus az életben, és ami a legborzasztóbb, a fizetésem is olyan kevés, hogy lassan magamat sem tudom eltartani, nem családot. Évek óta nem változott, az árak meg csak mennek felfele. Másra vagyok utalva, elegem van az életből is elegem van sokszor!!
Ti is vagytok ezzel így!!??
Hogyne lenne más is így?Például én is,csak én mire észbe kaptam,már késő volt,utolért a pánikbetegség.Szerintem ne várd meg,míg te is kikészülsz!Próbálj meg minden nap egy kis időt szánni arra,amit nagyon szívesen csinálsz,törődj kicsit magaddal is,és ilyenkor próbálj megnyugodni,vond be a családot is a házimunkába,segítsenek.Közösen csináljatok mindent.
Fontos az is,hogy "legyen valami lelki táplálékod"Lehetnek ezek jó könyvek,vagy valamilyen hit,Istenhit vagy valamilyen spirituális téma,vagy bármi hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!