Szakdolgozat megìràsa Chat gpt segìtségével?
Szerintem gerinctelenség ilyesmikkel élni...
Ha eddig ráértél, mert minden más fontosabb volt, akkor vállald fel a tetteid (döntéseid) következményét...
De ha nem most, később visszakapod az élettől más formában, ha az alamuszi technikát választod.
Ha esetleg az előző soraimból nem lenne egyértelmű a kérdésre adandó válaszom: felejtős
Nem igazán látom valódi előnyét a ChatGPT-nek egy szakdolgozatban jelenleg.
A szakirodalmi részt végig kell hivatkozni, ami esetében maximum arra használhatod a ChatGPT-t, hogy fogalmazza át neked a dolgokat, de amire azt bemásolgatod/beírod, stb. a végén időben ugyanott vagy, mintha te csinálnád.
Ezen kívül van a gyakorlati/kutatási rész, aminél a sima ChatGPT szintén nem ér sokat, mivel nem ért eléggé jól magyarul, valamint az értelmezéshez kapcsolódó logikai döntésekben/lépésekben sokszor téved.
Ha pedig olyan AI-okra gondolsz, amit Te tanítasz be... hát ahhoz sok sikert.
Esetleg ha valami irodalmi szakon vagy, akkor talán hasznos lehet.. minden egyéb esetben inkább kezdj neki a Gyakorikérdések böngészése helyett.
Én próbáltam használni de nem ajánlom. Számviteles témában írok, nagyon sok hibás választ adott, voltak alap dolgok is amik nem stimmeltek de olyan is hogy pl már nem aktuális jogszabály alapján válaszolt. Ha ad is hivatkozást a legtöbb nem működik.
Teljes szakdogát amúgy se lehet írni vele, én is segítségnek gondoltam pár részhez, de a Wikipédia is megbízhatóbb ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!