Középiskolában tanító pedagógusok! Szakdolgozatomhoz kérnék egy kis segítséget. Ugye hallani, hogy egy tankönyvből lehet "választani", de én az OH oldalán nem ezt látom?
A középsulis irodalom tankönyvek érdekelnének: látom, hogy Mohácsy "mindent visz", mint az utóbbi negyven évben is tette. De hogy lehet az, hogy a Mozaik és Fűzfa Balázs könyve csak a 9. , Pethőnéé pedig csak a 12. évfolyamon elérhető?
[link] itt találtam. Persze lehet, hogy a kereső rossz, mert annak aztán végképp semmi értelme, hogy Pethőné 12-es tankönyvének csak az első része rendelhető.
Szóval: Mohácsy végig rendelhető, bizonyos könyvek pedig csak bizonyos évfolyamokon? Tehát elkezdem a Mozaikból 9. osztályban, de 10-ben már nem taníthatok abból, mert nem rendelhető?
whaaat?
Pedig arról van szó valójában, jövőre bizonyos tárgyakból már más szerző könyvét lehet választani.
Sajnos többet nem tudok segíteni, mert én angolt tanítok, és egyelőre nem is tudok utána kérdezni a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!