Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy lehetne ezt megoldani?

Hogy lehetne ezt megoldani?

Figyelt kérdés
Speciális szakközépbe jártam de mostmár magántanuló vagyok és havonta kaptam házit tavaly a tanártól de a mostani évfolyamban már nem kapok házit (anyámnak küldte eddig a tanár) és nem tudom, hogy mi van, anyám nem mond el nekem semmit, a bizonyítványomat megtaláltam a fiókban és csak egy év van benne pedig már 17 vagyok. Azt se tudom pontosan hányadikos vagyok mert 9. előkészítő volt aztán rendes kilencedik és totál össze vagyok zavarodva. Elvileg tanulási nehézségem van, nekem ezt mondták, de 13 évesen 125-ös IQ-t mértek nálam egy hivatalos helyen mielőtt speciális szakközépbe küldtek volna. Anyám szerintem nem engedi, hogy középiskolás végzettségem legyen. Egyébként meg elzárva tart a külvilágtól, nem enged el sehova egyedül. 18 évesen megszököm és akarok középiskolás végzettséget de nem tudom mit csináljak. Valaki tud adni tanácsot? Hogy lehet gyorsan középiskolás végzettséget szerezni? Kell a zöld kártyához és ahhoz, hogy jelentkezzek állásra az Apple-höz. (Elolvastam az interneten, engem is nagyon meglepett, több helyen írták, hogy az Apple-höz elég középiskolás végzettség. Már majdnem egyetemre akartam menni az Apple miatt. LOL)

2023. okt. 12. 21:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
De most komolyan, mit csináljak??? Nagyon ideges vagyok!
2023. okt. 13. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!