Egyetemen tárgyfelvételnél (tesi) van olyan óra ami nehéz?
Tesit sose az alapján válassz hogy mi van kiírva a tárgyleírásnan, hanem hogy ki az oktató. Bármilyen könnyűnek hangzó selejt tárgyat is lehet komolyan oktatni pl: tollaslabda, ping-pong és bármilyen nehéznek tűnőt félvállról.
Én intelligens ember vagyok, információt gyűjtöttem az oktatókról és végül olyanhoz vettem fel aki ő maga is tudta hogy egy kötelező fos mindenkinek és be sem kellett járni, mindenkinek beírta az aláírást, az értékes időmet pedig nem pazaroltam ilyen hülyeségre.
Melyik egyetem? Talán többet tudnak segíteni, ha valaki ide téved a te egyetemedről.
Én egyébként SZTE-s voltam, mind a két félévben jógát vettem fel, és nagyon élveztem. Kellett azért mozogni, nem csak bejártunk és ennyi volt, de nagyon aranyos volt az oktató, sok póznál mutatott könnyített verziókat, ő mindig azt mondta, hogy az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat és kényelmesek legyünk, csináljunk mindent, ahogy tudunk. Barátom falmászást vett fel, őt egyszer úgy beírták jelenlévőnek, hogy nem volt ott, csak bekiabálták a nevét, szóval az nagyon laza volt. :D Nővérem TRX-n volt, na, ők ott vért izzadtak.
Minden oktatótól függ.
"az értékes időmet pedig nem pazaroltam ilyen hülyeségre"
Helyette több időd marad gyk trollkodásra. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!