Mennyire lehet összesűríteni az órákat ezeken az egyetemeken úgy, hogy legyen mellette időm dolgozni: ELTE, CORVINUS, BGE?
Gazdasági szakra szeretnék menni, de azt még nem tudom pontosan, hogy melyikre.
Az ott tanuló diákok és ismerőseik véleményére vagyok kíváncsi.
ELTE-n szintugy iszonyat nehez megoldani, hetente valtozik az orarend (nagyjabol egy napon ugyanazok az orak vannak, de mas idopontokban).
Csak orak kihagyasaval lehetseges dolgozni, de igy szerintem nem nagyon eri meg. Jelentkezz levelezore, ha dolgozni szeretnel mellette rendesen
BGE PSZK-ra egy szakra kb 320-330 diákot vesznek fel egyszerre. Ezért nagyon sok óra (gyakorlat) van meghírdetve, amik közül lehet választani, nyilván szinte fixen nem fogod úgy felvenni a tárgyakat, mint ahogy azt kitervelted előre :D
De én tudtam így dolgozni heti 20 órákat.
Mondjuk sokat segített, hogy a korona miatt most az előadások online vannak és szinte az összes olyan, hogy felveszik és bármikor meg lehet nézni így felszabadul BGE-n plusz néhány szabadóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!