Pénzügy és számvitel szak Corvinus vagy ELTE vélemények és infók?
Idén fogok érettségizni, elsősorban ez a szak érdekel mindkettő egyetemen, esetleg még a nemzetközi gazdálkodás jöhet szóba. Kitűnő vagyok, érettsegin szerintem ötöst minimum fogok tudni teljesíteni mindenből. Angolból van 91%os emeltem.
Nyelvvizsgám van felsőfokon angolból, közepen németből.
Az ELTE és a Corvinus érdekelne. ELTE biztosabb, Corvinus akkor jöhetne össze, ha nagyon jól sikerül az érettségi, matek, német 90+ töri és magyar 85+.
Szeretnék véleményt kérni, hogy kinek mi a tapasztalata az említett egyetemekkel, illetve szakokkal kapcsolatban.
Tippeket is szívesen fogadnék, azoktól akik 450 fölötti pontot értek el. Ti hogyan szereztetek minél több pontot, hogyan készültetek az érettségire, milyen könyvekből stb. Bármilyen tanácsot szívesen elfogadok.
Az is érdekelne még, hogy Corvinusosoknak pénzügy számvitelen ill. nemzetközi gazd. - on mennyire nehéz az ösztöndíjat megtartani, a 3,8-as átlag mennyire teljesíthető?
(ez is fontos szempont, mert kicsit rizikós, ha fel is vesznek, mert a családom nem tudná fizetni a tandíjat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!