METU-ÜKT - Pénzügy és számvitel (magyar nyelven) vélemények? (Vagy egyéb METU-s, vagy pénzügy & számvitel tapasztalatok)
Sziasztok! A pótfelvételin Pénzügy és számvitel (magyar nyelven) képzésre szeretnék jelentkezni. A METU Pénzügy és számvitel képzéséről nem találtam véleményt. Ezért ha valakinek van tapasztalata, megosztaná velem? De egyéb METU-s és pénzügy és számvitel tapasztalatok is érdekelnek!
Válaszokat előre is köszönöm!
SSC-be vagy a káppéemgéhez egy fkeres automatának jó leszel: METU, BGE, NJE, BME
Ha komolyabban érdekel a pénzügy: Corvinus esetleg ELTE
Gondolom a gagyi BGE-re jársz, és fáj az igazság, hogy beletettem a felsorolásomban.
Lehet, hogy még van egy kis neve, de már a METU is jobb nála, főleg, hogy az MNB kezdte el fejleszteni.
A BGE a Kodolányi szintjére süllyedt.
Mindenki tudja, hogy Magyarországon Közgáz=CORVINUS
A Corvora járok, de ezzel is megerősítetted az előbbi állításom. :D
Értelmes ember nem megy a METU-ra önszántából, csak ha nem kerül be oda, ahova eredetileg menni szeretett volna, MNB ide vagy oda.
Ha a Corvinusra járnál, akkor nem háborodtál fel volna a kommentemre.
Nem jársz te a "Corvora" :D
Egyetértek abban, hogy a METU és a BGE nem a jó döntés.
Próbáld meg a Corvinust vagy a BME-t. ELTE-vel kapcsolatban sokat nem tudok mondani, de én rosszat hallottam erről a karáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!