Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi az az alapozási hét?

Mi az az alapozási hét?

Figyelt kérdés
Sziasztok! BGE-n vagyok. Elvileg alapozási hét van, de csak 11től van szorgalmi időszak amikortól hivatalosan be kell járni órára. Mi értelme az alapozó hétnek és baj ha nem megyek be?
2023. szept. 3. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gólyáknak vannak programok, például bejárják az egyetemet.

Esténként pedig bulik vannak.

2023. szept. 3. 18:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Tehát ez nem közelező csak a szorgalmi időszak?
2023. szept. 3. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak a szorgalmi időszak a kötelező, magára az órára járás. A szorgalmi időszakon kívüli plusz programok azok nem kötelezőek.
2023. szept. 3. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#3-as vagyok. Mármint, ezt most kicsit hülyén írtam. Szóval amikor a szorgalmi időszak elkezdődik, akkor az órákra bejárás az kötelező, a tanórákon szoktak katalógust vezetni, hogy ki az aki ott van, ki az aki hiányzik. Nyilván a tanórák mellett lehet kötelező esemény is a szorgalmi időszakban, de szerintem az ritka. Viszont az, hogy a szorgalmi időszak előtt, után mire mész el, az csak a te dolgod. Szóval az ilyen gólyáknak való programok a szorgalmi időszak kezdete előtt nem kötelezőek.
2023. szept. 3. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!