A Diákhitel küld manapság postai úton üzenetet/értesítőt?
Figyelt kérdés
Kapott valaki a Diákhiteltől postai úton levelet mostanában, vagy már teljesen elektronikus úton történik a kommunikáció?2023. szept. 2. 08:15
21/28 anonim válasza:
#20 A diakhitel plusszal kapcsolatban viszont nem tudnak kuldeni elektronikus levelet, mert ahhoz nincs diakhitel direkt fiok (csak a DH1 es DH2hoz van).
Persze mivel azt mar nem lehet felvenni, nektek talan nem relevans ez az info, de azert gondoltam, leirom.
Es az ertesitesi cimet meg mindig be lehet allitani, epl ezert nekem sosem ment DH-s ajanlott levelem a szuleimhez.
22/28 anonim válasza:
jól értem? Akkor DH1 meg DH2-höz csak elektronikusan fognak küldeni? van remény!!!!!!:D
23/28 anonim válasza:
En kaptam a dh1-hez postai uton kb 3hete
24/28 anonim válasza:
és neked rá volt írva hogy honnan jött a levél? Mármint hogy a diákhitelesektől
25/28 anonim válasza:
Igen a boritek jobb felso sarkaba van a diakhitel logoja
26/28 anonim válasza:
De az ertesitesi cimen kivul a postan is kerheto atiranyitas, utankuldes vagy postafiokot ia nyithatsz miattuk, ha ennyira para a lakcimre kapni. 😄
27/28 anonim válasza:
hát de ha nincs máshova küldeni:DD nekem pl barátaim nagyon nincsenek, és egy lakcímem van, rokonokkal meg nem beszélek. Muszáj itthonra kérni.. vagy postán maradó nem opció? azt hogy kéne kérelmezni?
28/28 anonim válasza:
Sztem postafiokos cimet be tudsz allitani. Lenyegeben az is postan marado, az adott postara bemesz, alairsz egy papirt, havi par szaz ft-ert lesz egy kulcsos szekrenyed a posta bejarata kozeleben, amit onalloan nyitogathatsz. Kerhetsz email ertesitest is, ha oda jon level. Asszem olyat is lehet, hogy minden lakcimedre cimzett levelet automatikusan iranyitsanak at a postafiokodba. De mondjuk lehet, hogy mar evente lenne egy tizezer ft is, amit ezekert a szolgaltatasokert a postanak kifizetsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!