A Diákhitel küld manapság postai úton üzenetet/értesítőt?
ugyanettől tartok én is. Nem akarom hogy itthon megtudják, hogy hitelezek. Szüleim nagyon ki akarják fizetni a tandíjam, hogy ne kelljen hiteleznem. Azt mondtam, hogy kaptam rá ösztöndíjat, így nem kell fizetnem, viszont ez nem így van.. Nagyon nagyon nehezen bírnánk fizetni azt az összeget.
A Diákhitel oldalán van egy fül, hogy milyen módon kéred az értesítéseket. Nekem az elektronikus van bejelölve, de van postai is, ha valaki azt akar.
Szerintem megpróbálok írni nekik, hogy ilyen értesítő izét, meg semmit se küldjenek postán… hátha
12. válaszoló!
Te az év végi értesítőt is emailben kaptad?
12-es válaszoló vagyok.
Igen, az év végi értesítőt is e-mailben kaptam. Ahogy a 15-ös válaszoló írta, én is csak e-mailt kapok arról, hogy jött egy üzenetem. Még azt tudom tanácsolni, hogy ha albérletben vagy koliban laktok, akkor adjátok meg azt a címet, mert egy volt lakótársam postai úton kapott diákhiteles leveleket, és hozzánk küldték az albérletbe, szóval a levelezési címet részesítik előnyben.
Én írtam nekik és ezt válaszolták emailben:
Alapesetben a Diákhitel Direkt szerződéssel rendelkező ügyfelek esetében az internetes ügyintézési felületen hozzáférhető személyes postafiókba kerülnek megküldésre a levelek, azonban azoknál a dokumentumoknál, amelyeket tértivevényes, vagy ajánlott levélben küldünk ki, az internetes csatorna használata mellett postai úton is meg kell küldjük a leveleket. Értesítéseink zömét azonban, köztük az év végi egyenlegértesítőket is a Diákhitel Direkt fiókba szoktuk küldeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!