Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha már megvan az angol C1,...

Ha már megvan az angol C1, akkor mennyire megterhelő elvégezni az Anglisztika szakot?

Figyelt kérdés

Röviden, valami olyan szakot keresek amit könnyedén és minél fájdalommentesebben el tudok végezni, mivel a legtöbb munkahely "bármilyen" főiskolát vár el.

Angolból megvan a C1-es nyelvvizsgám és napi szinten használom, főleg "magas szintű" témákban.

Érdemes lehet Anglisztikára jelentkezni estin/levelezőn ha csak "bármilyen" diploma kell?

2023. aug. 29. 22:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%
10. Én másodszorra mentem át és elvégeztem sok olyannal ellentétben, aki c1-gyel sem.
2023. aug. 30. 19:32
 12/14 anonim ***** válasza:
11%
El ne vegezd az anglisztika szakot angol C1-gyel, a tobbseg alap szinten alig tud. Teljesen felesleges. De ha nincs angol C1-ed akkor is. Munkaltato a tudast nezi, ha tudsz angolul folvesz anglisztika nelkul is. Ha erdekel a kultura nezegess Youtube csatornakat, utazgass, muvelodj, de tanulj valami hasznosabbat.
2023. aug. 31. 19:17
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
Az anglisztika olyan, mint a magyar szak es a film szak, csak angolul. Irodalom, filozófia, fenomenológia, fonetika, politika, kultúra, sok sok nyelvészet, logika is volt nekünk, filmelemzés. Rengeteg adminisztráció, bonyodalmas tárgyfelvétel, pofára osztályzás.
2023. aug. 31. 19:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"Munkaltato a tudast nezi, ha tudsz angolul folvesz anglisztika nelkul is."

Munkáltatója válogatja...

2023. aug. 31. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!