Most Metropolitan vagy jovore BGE?
Nem jelentkeztem altalanos felvetelin csak potfelvetelin. Ott a metropolitan kommunikaciot jeloltem meg, mert van levelezo, kozel van hozzam. Viszont most kezdtem szemezgetni es tetszik a BGE. Hagyjak ki meg egy evet? (23 vagyok) es jovore BGE vagy ne halogassak mar es menjek Metura?
Ahogy lattam atjelentkezni is tudnek, ha nem tetszene a Metu
Kommunikáció szakra nincs értelme várni, jó a METU kommunikáció szak is.
Viszont amivel jobban járnál (nagyon magasan), az egy BGE marketing szak (vagy menekülő útvonalnak METU marketing szak) jövőre. Hiába van elég nagy átfedés a két szak között, a marketing szak valódi közgazdász szak, sokkal piacképesebb, és általában a marketing szakosok lenyomják a kommunikációsokat még kommunikációban, PR-ban is.
Ennyire rossz a Metu?
Igen, bge n a marketing szakot neztem ki, lehet h at se tudnek jelentkezni kommunikaciorol akkor…varok inkabb meg egy evet ugy se tesz mar semmit 1 ev foleg ha megsporolok egy rossz egyetemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!