Milyen időközönként vannak megtartva a levelezős órák a Metropolitan Egyetemen (METU)?
Sziasztok!
Elsősorban az Emberi erőforrások tanácsadó MA levelezős képzés kurzusainak idejére/gyakoriságára lennék kíváncsi, de minden tapasztalatot szívesen olvasnék!
Illetve írjátok le kérlek azt is, hogy hogyan tudtátok összeegyeztetni a munkátokkal a levelezős tanulmányotokat! Köszönöm! :)
Fent van a TO honlapján.
Összeegyeztetés: én home officeból dolgoztam Scrum Masterként egy német multinál, teljesen rugalmas időbeosztással, úgyhogy azokon a napokon amikor oktatásom volt egyszerűen nem dolgoztam max 1-2 üzenetre válaszoltam telóról, mert szabit nem használtam el ilyenre, viszont a teendőt megcsináltam például hétfőn.
általában minden héten péntek és szombat, sokszor nap közepétől késő estig. Helyszíni megjelenés leginkább szombaton, pénteken főleg online órák vannak.
Teljesen rendszertelenül vannak az órák beosztva, van olyan hogy a félév elején 2-3 hét alatt lemegy egy tárgy nagy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!