Metropolitan kommunikacio es media velemenyek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 18:54
1/7 anonim válasza:
Mi a konkrét célod vele? Milyen területen szeretnél dolgozni?
2/7 A kérdező kommentje:
szerkeszto tervezek lenni, akar televizional, akar egy konyvkiadonal.
Fevettek levelezon szegedre szabad bolcseszetre, de budapesti vagyok es lehet megvarnam a felevet es elkezdenem Metun inkabb, talan a kommunikacio media jobban passzol ehhez
2023. júl. 31. 19:14
3/7 A kérdező kommentje:
viszont az egyetemrol nem tudok kb semmit, neten olvastam 2014-es velemenyeket h nem szeretik, de az mar regen volt. A honlap igenyes az biztos, draganak meg nem annyival dragabb, mint egy allami egyetemen a fizetos kepzesek
2023. júl. 31. 19:15
4/7 A kérdező kommentje:
viszont nem szeretnek olyan egyetemre sem jarni, ami nagyon nem mutat jol az oneletrajzomban
2023. júl. 31. 19:17
5/7 anonim válasza:
Az egyetem gyenge, secunder intézmény...
6/7 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, talán Szalay Istinek vannak fent videói a Youtube-on és az egyikben mesél a METUS-s élményeiről, mivel asszem ő ott végzett és hát nem volt elragadtatva tőle, hogy finoman fogalmazzak, szóval szerintem nem biztos, hogy jó ötlet lenne oda menni..! :D
Meg aztán Szeged csoda szép város és jó lehet ott egyetemistának lenni. :)
Viszont a szerkesztőségi munkához talán jobb lenne a kommédia - valahol máshol...
7/7 anonim válasza:
Büfészakok büfészakja a kommunikáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!