Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pázmány jogász szak levelezőn?

Pázmány jogász szak levelezőn?

Figyelt kérdés
Érdekelne a véleménye elsősorban azoknak, akik jelenleg itt tanulnak vagy már végeztek. Milyen az oktatás, milyenek a tanárok, mennyire teljesíthető normál munka mellett? Nagyon magukra hagyják a diákokat a levelezőn?

2023. júl. 27. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kb mindenhol magukra hagyják a hallgatókat. Egy oktatónak nem feladata direkt úgy oktatni, hogy ne kelljen önállóan tanulni. Megérteni segíthet az anyagot, de mindenhol ugyanolyan mértékben segítik a megértést.
2023. júl. 27. 15:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én 6 órás munka mellett csináltam, nekem nehéz volt, bár szerintem elvegezhető lett volna, de én félúton akkor feladtam. A tanárok jók voltak, érthetően magyaráztak, a vizsgákon rendesen követelték vissza az anyagot. Ahogy látom most is sok tanár ugyanaz. Heti 1x van oktatás, úgyhogy gyorsan ledarálják az anyag egy részét, ezert neked kell otthon rafeküdni. Szeptemberben kezded? Én Idén folytatom.
2023. júl. 27. 22:11
 3/3 Justinianus ***** válasza:

"Nagyon magukra hagyják a diákokat a levelezőn?"

"ledarálják az anyag egy részét, ezert neked kell otthon rafeküdni."

Ugye az megvan, hogy neked kell otthon megtanulni az anyagot?

Előadáson maximum a megtanulandó anyag 2%-a hangzik el (nem megtanultad, csak hallod).

Nappalin másfélszer annyi az óraszám, úgyhogy ott elképzelhető, hogy akár 3%-át is hallod.

Megtanulni az házi feladat.:)

2023. júl. 29. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!